Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за маникир са надоградњом и педикир

Курс за маникир са надоградњом и педикир

Општа информација: Курс за нокте

Полазници курса за маникир и педикир пролазе обуку обликовања нокатне плоче, сређивања заноктица и полирања ноктију, коришћења крема за руке и специјалних уља за заноктице. Реч педикир нега стопала, је настала у Француској, води порекло од латинске речи pedis,што значи нога и cure што значи лечење или нега. Назив маникир, нега руку, потиче од латинских речи manus што значи рука и cure што значи лечење или нега. Археолоске ископине од почетка палеолита па све до почетка Старог века показале да су племићи водили рачуна о свом изгледу руку и ногу које су украшавали, неговали и исцртавали. Сада све више жена и мушкараца воде рачуна о својим стопалима и рукама естетски и медицински. Зато у последње време има све више салона који се баве козметиком и негом лица и тела. На курсу маникира и педикира можете научити све процедуре и вешине естетске и медицинске неге вашег клијента као и приступ самом клијенту.

Обука обухвата рад на моделу, све технике гела по жељи полазника односно класичан маникир. На сегменту обуке за педикир учи се и савладавају технике естетског и медицунског као и протетика нокта. Поред тога стичу се и основна знања из неговања коже и ноктију на стопалима. Курс за маникир и педикир обухвата све, од пријема муштерије или странке у салон, начина комуникације са истим, хигијенских и техничких услова салона за маникир-педикир, до алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијента. Наш сертификат је гарант квалитетног образовања и даје предност приликом запошљавања. Уколико желите да будете признати на тржишту рада и олакшате себи могућност запошљавања, ово је прави избор за Вас. Упишите се још данас.

Динамика рада за групну наставу је у складу са договором са полазницима док за индивидуални облик наставе, полазник предлаже термине и динамику рада. План наставе курса за маникир и педикир је подељен на наставне целине и подразумева: 1. Увод, хистологија козе, грађа нокта дезинфекција и стерилизација основне мере заштите од инфекције прибор за рад пријем клијента, поступак рада маникир технике 2. Поступак гел лака 3. Поступак типси - лак за нокте, гел лак, гел у боји 4. Поступак типси - french техника 5. Поступак типсе камуфлажни гел -french 6. Изливање ноктију камуфлажни гел -french 7. Поступак педикира - естетски 8. Обрада ураслог нокта 9. Обрада курјег ока 10. Обрада дрвеног нокта, гљивице.

Више информација можете наћи на страници Курс за нокте кликом овде

:

Top