Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за козметичара

Курс за козметичара

Курс за козметичара - Буди део нове групе. Пријави се одмах!

Желите да помогнете људима да буду задовољни својом лицем и телом? Желите да учините друге лепшим и негованијим? У потрази сте за новим занимањем које је тражено? Хоћете додатан извор прихода? Верујете да се најбоље учи кроз праксу односно да одмах научено и примените? Онда је курс за козметичара права обука за вас! Обука за козметичара омогућиће вам да савладате све потребне козметолошке процедуре везане за третман лица и тела. Помоћићемо вам да успешно научите како правилно применити препарате према типу и стању коже, како да изведете разне козметичке процедуре али и како правилно комуницирати са клијетима. Уколико желите да уз теорију савладате све то у пракси или потврдите своје знање, Курс за козметичара је баш за вас. Верујете да се најбоље учи кроз праксу односно да одмах научено и примените? Желите да помогнете људима да буду задовољни својом лицем и телом? Желите да учините друге лепшим и негованијим? У потрази сте за новим занимањем које је тражено? Хоћете додатан извор прихода?
Савремено опремљен салон за најбољу теоријско-практичну наставу
У модерно опремљеном простору имате све потребне погодности за квалитетно развијање својих вештина. Настава се одвија у салону који је опремљен савременим апаратима. На располагању су вам неопходни материјали и козметички препарати. Стечено знање практично чете увежбавати на другим полазницима групе или довести сопствене моделе, све то уз стручну помоћ предавача. Циљ је да полазницима омогућимо теорију и праксу на једном месту. Да одмах тестирате себе и колико сте научили.
Сертификат државне установе са традицијом дужом од пола века
Наш сертификат за козметичара је призната и проверена гаранција квалитета. “Божидарац” има вишегодишњу традицију обучавања и на хиљаде задовољних и сада веома успешних козметичара. Такође, након завршене обуке за козметичара пружамо могућности за додатна усавршавања и специјалистичке семинаре. Курс за козметицара изводи професионално особље које има дугодишње искуство и које стално прати новитете на тржишту неге и лепоте.
Шта ћете савладати на курсу?
Обука за козметичара је свеобухватна са фокусом на практичан рад. Занимање козметичара је педантан и детаљан посао, а истовремено занимљив и креативан. Сваки нови клијент посебна је прича за себе и захтева посебне услове и пажњу. На предавањима у фокусу је следеће: Изглед козметичког салона, услови за рад, хигијена, шта је потребно обезбедити од опреме и материјала; Како примити клијента, одредити дијагнозу, тип коже и потребан третман; Савладаћете све популарне третмане лица, примене пилинга, маски, крема, биоактивних супстанци, као и њихов састав и дејство; Савладаћете технике ручне масаже лица, врата и деколтеа; Технике термалних процедура и дигиталне-комедоекспресија; Научићете како извршити дезинфекцију коже. Свака процедура учи се посебно и детаљно са специфичним примерима из праксе. Крај курса заокружујемо применом комплетних третмана на моделима према типу коже и дијагнози.
Индвидуална или групна настава
У могућности сте да изаберете два начина усавршавања: индивидуално или рад у групи. Настава у групи почиње одмах по формирању након уписа. Индивидуални курс за козметичара предвиђен је за оне који желе да стекну знање према њиховом распореду.

  • Укупан фонд часова када се курс за козметичара изводи у групи је 60 школских часова
  • Цена наставе курса за козметичара је: 45.000 РСД, али за полазнике који се пријаве и уплате рату за нову групу имају попуст и курс износи 36.000 динара
  • Индивидуална обука на курсу за козметичаре је 40 часова и цена је 80.000 динара
  • Цена скрипте је 1.500 РСД

Завршите обуку за само 40 часова, са првом ратом већ од 20.000 динара, укупна цена обуке је 60.000 динара. Не морате да тражите модела као у индивидуалној обуци, већ вежбајте једни са другима. Ми вам поклањамо бесплатно полагање завршног испита, израда сертификата и потрошног материјала.

Увели смо и разне могућности плаћања обуке за будуће козметичаре:
Акцијска цена курса козметике овог месеца. Уместо 45.000 платите 36.000 динара. Ваш Божидарац. Плаћање можете изврштити у 3 рате са првом ратом већ од 12.000 динара за полазнике који уплате прву рату до 31. ЈУЛА , динамику плаћања прати динамику наставе

Такође нудимо могућност плаћања:

  • уплатницама од једне до три рате
  • чековима грађана у 3 рата,

Динамика наставе:
Сваки договор око одржавања обуке могућ је са предавачем 

Upiši odmah kurs za kozmetičara: 

  • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs 
  • Putem Vibera i Whats up-a +381648668230 ili besplatne info linije 0800 300 305
  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 9 do 15č 

Зашто верујемо да је увек право време за ново занимање?

Јелена је прошлог месеца имала први час курса за козметичара. Објаснила нам је да је за сада научила основе и да са радошћу очекује нове часове практичне наставе. Иако је по струци медицинска сестра није јој представљало проблем ни то што је после тачно 10 година поново села у школску клупу. Сигурно, да када ове зиме буде отпутовала код пријатељице у Минхену, имаће већу могућност да пронађе посао. У “Божидарцу” већ годину дана похађа и курс немачког језика.
Милица објашњава зашто је она одлучила да упише баш курс за козметичара. Већ неколико година била је без сталног посла. Решила је да узме ствар у своје руке и сама себи обезбеди примања. Пожелела је да покуша и започне ново поглавље у свом животу. Запазила је оглас “Божидарца” и решила да се упусти у авантуру. Сада је поносна власница новоотвореног салона, спремна да сваког клијента саслуша и обезбеди му најбоље искуство. Активно примењује стечено знање и радује се новом усавршавању.
Ништа вас не спречава да померите своје границе - нема критичног периода за учење нове професије! Заправо године су само број. Само су вам потребни, воља, жеља и рад!
Зашто су “старији” ученици у предности у односу на млађе? Не само да сте са годинама мотивисанији за нова знања, вец́ сте и стекли стратегије учења, вештине слушања и организације како би олакшали себи. Гледајте као на једиствену прилику да напредујете и поново откријете себе. Године су само број и зато не дозволите да вас то спречава да крените са обуком одмах! Уколико су Јелена и Милица могле, нема сумње да ћете и ви моћи. Ако поставимо питање “Када је право време за нову професију?”, одговор ће бити – ОДМАХ! Почните са обуком у најстаријој школи за курс козметике у Београду, са јединственим методама наставе уз које ћете праксу савладати брзо и ефикасно. Откријете да учење нових вештина у вашим годинама није никакав баук. Искористите своју зрелост, искуство и жељу за новим да савладате почетне ствари. Након тога све иде лакше и практично искусто са моделима постаје право уживање. Уколико желите да започнете са новом каријером, новим бизнисом или само додатним послом, нека школа “Божидарац” буде ваш први корак ка циљу. Хајде да заједно са нашим искусним професорима радимо на остварењу ваших планова.Прочитајте искуства и савете других полазника на блогу Мој Божидарац.
Стекните знање кроз курс за козметичара које ћете одмах наплатити. Пријаве за обуку су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за курс козметичара. Пријавите се на време већ данас.
Израда сертификата на енглеском језику: 
У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском језику након успешно положеног завршног испита. Цена израде сертификата износи 5.000 динара и тренутно је једино могућа на енглеском језику.
Потврда знања сертификатом ако већ имате искуства
Поседујете радно искуство од минимум три месеца? Стекните признати сертификат козметичара без похађања обуке. Приложите као доказ потврду о искуству рада у салону и можете полагати испит. Цена провере знања са издавањем сертификата је 24.000 рсд
Скрипта курс и обуке за козметичара

Скрипта курс и обуке за козметичара:

:

Top