Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за јапанско исцртавање обрва

Курс за јапанско исцртавање обрва

Општа информација: Курс за јапанско исцртавање обрва 

Ово је тренутно најпопуларнија ручна техника исцртавања обрва. Изводи са малим ножићима, који се састоји од густо састављених иглица, зарезује се плитко у епидермалном слоју коже па самим тим спада у полу трајну шминку. Ова ручна техника ствара врло природан изглед обрва. Microblading или јапанско исцртавање обрва може улепшати живот вашим клијентима. Са овом методом можете додати длачице код свих клијената било да су жене или мушкарци. Принцип рада је да уоквирите леп изглед обрва које радите на основу исцртавање и облика лица вашег клијента. Овом методом клијенти ће прескочити свакодневно исцртавање обрва. Ретке, светле, лоше почупане обрве или једноставно несавршене обрве, биће прошлост. Лице изгледа млађе и ведрије пошто су обрве прилагођене лицу клијената у потпуности. 

Широком палетом пигмената за јапанско исцртавање обрва можете пружити идеалну боју длачица свом клијенту. Третман је безбедан за клијента и самог техничара који изводи процедуру Microblading-а. Уз ову процедуру користимо локални анестетик тако да нелагодност смањена на минимум. Јапанско исцртавање обрва је јако популарна техника код младих особа управо из разлога што даје природан изглед длаке која се лако уклапа са природном длаком. Техника је лака за рад и самим тим техничар који изводи ову процедуру за јако кратко време савлада технику. Овом техником Microblading можете прекрити старе тетоваже ваших клијената, а самим тим и мењати нијансу обрва са корективним пигментима и тако испунити сваку жељу својих клијената. Метода је врло захвална и код алопеције можете направити идеалан облик вашем клијенту. На курсу се учи хистологија коже, шта је метода Microblading, шта је тетоважа, примена и значај, све предности и мане тетоважа, како избећи грешке у раду. Шта клијент мора да зна пре саме процедуре и како да третира тетоважу после третмана. Kлијент мора да буде упућен у све могуће промене на кожи или алергијској реакцији, све индикације и контраиндикације процедуре. Полазник прво вежба на вештачкој кожи, а потом ради исцртавање златног пресека и исцртава облик клијенту па тек онда ради јапанско исцртавање обрва. Microblading има шеме исцртавања длачица и облика идеалних обрва вашег клијента. Ова техника је најприроднија дневној варијанти шминке и изгледа врло отмено, а уколико клијент има потребу за јачим макеуп-ом може да се шминка преко тетоваже обрва. Ова метода отвара поглед вашег клијента, тен делује свежији, а клијент је задовољнији.


Време трајања курса и обуке за јапанско исцртавање обрва:  

 • Динамика: 12 школских часова, време трајања два дана 
 • I дан – (6 школских часова): обука је делом теоријска, а практичне вештине савладавају се на вештачком материјалу – линолеуму
 • II дан – (6 школских часова): ради се на живом моделу

Термини уписа: 

 • Упис на наведени курс врши се током целе календарске године
 • Упис се врши лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или 
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305
 • Индивидуалну наставу организујемо одмах

Материјал: 

 • Материјал обезбеђује „Божидарац“

Напомена:

 • Полазници курса обезбеђују модела

Литература курса и обуке за јапанско исцртавање обрва: 

 • Литературу обезбеђује „Божидарац“ без надокнаде

Цена курса и начини плаћања:  

 • Цена обуке: 59.000 рсд
 • Једнократно плаћање пре почетка обуке
 • Кредитирање (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци

 

Скрипта курса и обуке за јапанско исцртавање обрва:

 

:

Top