Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за графички дизајн

Курс за графички дизајн

Курс за графички дизајн - резервиши твоје место у новој групи одмах

Графички дизајнер је занимање будућности, а уједно и један од тренутно најтраженијих на тржишту рада у свету. Свеобухватни курс за графичког дизајнера у “Божидарцу” пружа вам потребне вештине за разумевање кључних области дизајна. Са детаљним упознавањем основних принципа научиц́ете да професионално дизајнирате у штампаном и дигиталном формату, као и да стекнете драгоцене увиде у области креирања логотипа, креирања слика, дизајнирања за веб, типографије и брендирања. Посао графичког дизајнера не познаје границе и то је једна највећих предности овог занимања. Можете радити од куће - хонорарно, као додатни посао или у најпрестижнијим маркетиншким агенцијама. Српски дизајнери су нарочито цењени због великог знања и конкурентне цене рада.

Дизајнирајте своју каријеру на курсу за графичког дизајнера

На курсу за дизајнере развијаћете своје вештине у стандардним апликацијама Адобе пакета, Пхотосхоп, Иллустратор и ИнДесигн - "свето тројство" графичког дизајна. Почињемо са основним приниципима дизајна, његовог значаја у савременом свету и кроз историју. Проучаваћемо најзначајније примере у пракси, њихову специфичност и успешност у индустрији. Открићемо везу дизајна, маркетинга, трговине и писихологије. Сваки графички програм изучава се детаљно са бројним задацима и практичним вежбама. У свету креативне индустрије промене се дешавају у тренутку. Зато се успешан графички дизајнер усавршава сваког дана.

Државни сертификат који потвђује стечено знање

У просторијама наше установе деценијама се одржавају различити курсеви са великим бројем задовољних полазника. У мору непроверених курсева једино у “Божидарцу” имате прилику да на државној институцији стекнете сертификат на курсу за графичког дизајнера. Њега можете приложити приликом запослења уз биографију или портфолио и самим тим повећати своје могућности за добијање посла. Такође, након завршене обуке за дизајнера пружамо могућност за додатна усавршавања и специјалистичке семинаре.

Учите дизајн од искусних стручњака

Графички дизајн је сложена област и захтева ментора који ће вас усмерити и показати како да најлакше савладате материју. Са теоријом и праксом на курсу за графичког дизајнера упознаће вас највећи професионалци у својој области. Наш тим професора састоји се од специјалиста који иза себе имају формално образовање, али и практично знање и велики број успешних пројеката. Максимално су посвећени сваком полазнику, увек отворени за питања и асистенцију. Из своје дугогодишње каријере пренеће вам најзанимљивије примере из праксе, како радити сваког дана на сопственом усавршавању и како клијента учинити задовољним. Пренеће вам искуство рада од куће, као фрееланцер. Учиниће да часови буду креативни, а прогам курса ефикасно савладан од стране сваког појединца.

Програм курса за графичког дизајнера обухвата усавршавање у следећим областима:

 • Учење освнох елемената рада на програмима из Адобе пакета (Photoshop, Illustrator и InDesign)
 • Упознавање са основама графичког обликовања
 • Типографија у дизајну и њена примена
 • ЛОГОТИП (израда знака или симбола, пиктограма и њихова примена)
 • Израда плаката (основни елементи на плакату, употреба типографије, илустрације и фотографије)
 • Израда визуелног идентитета и примена нa стационарни канцеларијски дизајн (визиткарте, меморандуми, коверте)
 • Књига (дизајн корица са употребом оснивних графичких елемената)

Време трајања и динимика обуке за графичког дизајнера

 • Фонд часова обуке: 26 школскa часa
 • Динамика: два пута недељно по два часа у „Божидарцу“
 • Цена обуке: 29.000 РСД / односно 14.500 РСД у две месечне рате
 • Динамику плаћања прати динамика наставе
 • Упис на курс за графичког дизајнера врши се током целе календарске године.
 • Увели смо и разне могућности плаћања за све полазнике
 • Такође нудимо могућност плаћања чековима грађана у 2 рата
 • Административном забраном до 2 рата
 • Кредитирање (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци.

Након завршетка курса за графичког дизајнера полазници одмах проналазе посао!

              Марко је одувек био заинтересован за дизајн и курсом у “Божидарцу” желео је да научи да ради у најпознатијим дизајнерским програмима. Без пуно размишљања одлучио се са државну установу, која већ деценијама обучава полазнике на различитим курсевима. “Моја највећа жеља, да радим као фрееланцер посао дизајнера од куће, након курса се врло брзо остварила. Научио сам врло корисне програме, мноштво примера из праксе који су ми помогли код првих послова. Професор је сјајан увек на услузи за сва додатна питања. Врло ми је значила његова асистенција и мотивисање да се успешно бавим оним што волим. Тренутно сам запослен на једној онлајн платформи за фриленсере и за сада врло добро зарађујем” преноси нам Марко своје утиске.
               Кристина је са друге стране желела да своју каријеру оствари у маркетингу. Завршен курс за дизајнера био је пресудан да добије посао у маркетиншкој агенцији као social media менаџер. “Моје примарно образовање било је у области маркетинга. Како сам желела да изградим каријеру дигитал консултанта било је потребно да своје знање допуним курсом из дизајна. Могу рећи да сам све програме и алате успешно савладала и сад полако наредујем у својој компанији. Сматрам да сваки озбиљан маркетинг стручњак мора познавати дизајн као основу за визуелне комуникације”, завршава своју успешну причу Кристина.

 

Рад од куће или у канцеларији – уз графички дизајн можете сами одабрати

Као графички дизајнер пружа вам се прилика да сами одредите колико и где ћете радити. Могућности су заиста велике, па тако можете радити на великом броју фрееланце сајтова за клијенте широм света или у некој од веб или креативних маркетиншких агенција. Онлине послови су посебно популарни јер пружају могућност рада за сваки ниво знања. Дизајнери своје услуге наплаћују по сату или по одрађеном пројекту, уз зараду која је виша од просека. Посао дизајнера изузетно је креативан и занимљив, са увек новим идејама и изазовима. 

Заузмите своје место на курсу, пријавите се на време!

Пријаве на курс за графичког дизајнера су у току, а места се брзо попуне. Постаните тражени професионалац који ће лако наплатити своје знање и умеће. Онлајн пријаве су отворене!
 

:

Top