Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс професионалног шминкања

Курс професионалног шминкања

Курс професиоланог шминкања - Искористи своју креативност! 
Индустрија шминке тренутно се налази у зениту своје популарности. Са трендовима који су инспирисани светским звездама које диктирају популарност у данашњој култури, никада није било узбудљивије време да започнете каријеру шминкера. Без обзира да ли желите да изразите своју креативност у модним фотографијама манекена или да нагласите природну лепоту невесте на њен посебан дан, могућности за каријеру су бескрајне. Курс шминкања у “Божидарцу” нуди широк спектар знања и вештина. Он укључује све - од основе шминкања до напредне технике као што је контурисање. Предавања су осмишљена да вам пруже практичне вештине и самопоуздање у послу, како би по завршетку курса за шминкање били у могућности да клијентима понудите велики број услуга.  
Научите професионално шминкање за сваку прилику
Добро обучен make-up artist зна како да прилагоди изглед свог клијента, да сакрије или ублажи његове недостатке и истакне лепоту. На курсу шминкања савладаћете технике које можете применити код манекена и фото модела, шминкања за спотове и ТВ рекламе, за свадбе, рођендане, матуре и друге посебне прилике. Професионално шминкање захтева доста нашминканих лица и практичним искуством постајете све вештији. На курсу у нашој установи научено одмах примењујете на моделима. Савладаћете најпопуларније технике, али и како одабрати најквалитеније производе сходно типу коже и актуелним трендовима. Задовољни клијент најважнија је сатисфакција сваког шминкера. 
Курс шминкања са вишегодишњом традицијом обучавања
“Божидарац” је једна од најстаријих државних установа која деценијама обучава полазнике на различитим курсевима. Сваки полазник који упише курс шминкања постаје поносни власник сертификата који је гаранција теориског и практичног искуства. Такође, после завршене обуке пружа вам се могућност за додатна усавршавања кроз разне семинаре и изучавања нових техника. Уз завршени курс и стечени сертификат можете бити ангажовани у салонима лепоте али можете кренути да радите и као независни самостални професионални шминкери. За оне који желе да наставе едукацију након курса за професионалног шминкера нудимо додатну могућност МАСТЕР КЛАСА.  
Савремено опремљен кабинет за практичну и теоријску наставу
У шминкерници, која се налази у просторијама “Божидарца”, имате све потребне погодности за квалитетно развијање шминкерских вештина. Студио је модерно опремљен, а свим полазницима доступни су неопходни алати, као и најквалитетнија козметика која се користи на практичном делу. У цену обуке за шминкере урачунат је сав неопходни материјал. Полазници вежбају технике шминкања једни на другима, али препоручујемо да полазник себи обезбеди модела.
Шта ћете све научити на курсу за шминкере? Курс шминкања подразумева учења свих битних детаља, а пре свега је фокусиран на стицање практичних вештина професионалних шминкера кроз обуку у студију за шминкање. Посебна пажња посвећена је техникама за шминкање за сцену и фотографију. Неке од знања и вештина које ћете усвојити на курсу су: Увод у свет декоративне козметике и лепоту женског погледа; Припрема лица за шминкање; Контурисање лица, тен; Корекција и исцртавање обрва (за све типове облика лица); Сенке и исцртавање очију (за све типове ока); Ајлајнер, маскара - правилно исцртавање и наношење; Руменило и хајлајтер; Наношење оловке и кармина за усне (за све облике усана); Пријем муштерије или странке у студио и начина комуникације са истим; Хигијенски и технички услови студија за шминкање; Познавање алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијената.

Одаберите групну или индивидулану наставу

  • Групна настава креће ускоро и траје 25 школских часова (пет дана по четири школска часа). Убрзани курс професионалног шминкања износи 24.000 РСД, а полагање испита 2.000.00 РСД.
  • Материјал је обезбеђен и ради се са Kryolan-ом, Aden Cosmetics-ом и Golden Rose.
  • Индивидуална настава је 20 школских часова и цена је 36.000 РСД. Искористи прилику. Упиши се одмах! Скрипта је бесплатна за полазнике индивидуалне наставе.  

Увели смо и разне могућности уписа:

  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305 

Искуство и савети некадашњих полазника курса за шминкање

Елена Мојсић је курс шминкања уписала на препоруку другарице која је шминкерка на једној телевизији. Како је одустала од факултета морала је потражити начин за обезбеђење своје егзистенције. “Искрена да будем увек сам и волела да шминкам себе али и себи драге особе. Мислим да нема свадбе у мом окружењу за које другарице нисам шминкала. То ме испуњава. Завршила сам правно-биротехничку али заправо то ме никад није ни интересовало. Пре него што сам упитала курс шминкања у “Божидарцу” добро сам се распитала о професорки, како би била сигурна да је то добра инвестиција. Могу рећи да се сваки динар вишеструко испатио. Супер је што “Божидарац” има своју професионалну шминкерницу јер немате притисак да морате да завршите раније. Атмосфера је такође била сјајна током обуке. Тренутно радим приватно али верујем да ћу у скоријој будућности са другарицом отворити козметички салон. Упишите зато што се нећете покајати”, преноси своје утиске Елена Мојсић, некадашња полазница.

Јована Николић је одувек знала да жели да постане професионални шминкер по завршетку гимназије. Након великог броја погледаних туторијала о шминкању на интернету, схватила је да јој ипак недостају основа и искуство шминкања у пракси. “Желела сам да своје до сада аматерско знање о шминкању допуним професионалним курсом, након чега бих добила званични сертификат. Курс у “Божидарцу” учинио ми се адекватним због професорке са феноменалним препорукама, али и постојања салона са практичну наставу. Модели су биле моје другарице које су одушевљене оним што сам научила”, речи су Јоване која сада ради у једном ексклузивном салону у Београду. Прочитајте и остала искуства полазника на Блогу ,,Мој Божидарац''.

Остварите каријеру маке-уп артиста и пријавите се што пре!
Пријаве на курс за шминкера су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за обуку професионалаца. Пријавите се на време већ данас или закажите бесплатне консултације!

За кандидате ван Београда можемо да организујемо интензивну обуку од недељу дана.

Израда сертификата на енглеском језику: 
У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском или немачком језику након успешно положеног завршног испита. Цена израде сертификата износи 5.000 динара, у року не дужем од 10 дана од дана подношења молбе.
Потврда знања сертификатом ако већ имате искуства Стекните признати сертификат без похађања обуке ако поседујете искуство у шминкању од минимум три месеца. Приложите као доказ потврду о раду у салону, копију дипломе о завршеној средњој школи и личне карте и можете полагати стручни испит. Цена провере знања са издавањем сертификата за курс шминкања је 16.000 рсд.

Скрипта курса и обуке за шминкање:
 

:

Top