Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс шминкања

Курс шминкања

Курс шминкања - Постаните професионални шминкер

Желите да радите све врсте професионалног шминкања, ТВ, рекламе, спотове, ревије, фотографије за боок-ове манекена и фото модела, брзо шминкање као и шминкање за свадбе и друге свечане прилике? Уколико верујете да се најбоље учи кроз праксу, односно да одмах научено и примените, онда је курс сминкања права обука за вас. Уметност шминкања је врста уметности која уз примену декоративних препарата промени изглед сваке жене. Свака жена тражи да изгледа лепо и чини све да у томе буде што успешнија. Зато шминка заузима важно место у животу сваке жене. Шминкањем ублажавамо недостатке на лицу и истичемо предности. Да би се то постигло, погребно је добро сагледати цело лице, уочити недостатке и потом истаћи само делове лица који ће допринети бољем изгледу сваке жене. То ће свакој жени помоћи да има више самопоуздања и буде добро раслоложена. Намена сваке шминке је да истакне постојећи изглед лица и његову индивидуалност, да промовише нови имиџ или буде експериментална шминка. Сваки make-up artist мора да прилагоди изглед свог клијента модном тренду, специјалним приликама и тренду високе моде. Шминка мора бити прилагођена годишњем добу, дневним и вечерњим приликама. Техника шминкања, комбинација боја, апликација шминке као и одређена склоност клијента ка шминкању су у већини случајева константне без обзира на непрекидно увођење нових производа на тржиште. Широка палета производа за негу лица као и декоративне козметике омогућава свакој жени да сама води рачуна о свом изгледу. Међутим када се ради о стручном и професионалном приступу шминкања, знање и сугестије стручног лица - шминкера, су неопходне и незамењљиве. Курс сминкања подразумева учења свих битних детаља и пре свега је фокусиран на стицање практичних вештина професионалних шминкера кроз обуку у студију за шминкање у "Божидарцу". На курсу за шминкање је посебна пажња посвећена стицању знања и техника за шминкање за сцену и фотографију. Материјал за обуку је обезбеђен. Обука обухвата све, од пријема муштерије или странке у студио, начина комуникације са истим, хигијенских и техничких услова студија за шминкање, до алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијента. Полазници курса вежбају технике шминкања једни на другима, али практичније је да полазник себи обезбеди модела. Наш сертификат је гарант квалитетног образовања и даје предност приликом запошљавања. Уколико желите да улепшавате друге и себе, будете креативни и независни, стекнете признату сертификат на тржишту онда је курс шминкања прави избор за вас. Упишите се још данас и постаните професионални шминкер

Курс сминкања траје у зависности од групе, али групна настава до пет полазница подразумева 24 школских часова и динамика је углавном шест сусрета по четири школска часа са могућношћу да се договорите са предавачем другачије. Такође полазницима нудимо и индивидуални облик наставе у којој се прилагођавамо вашим захтевима и динимаком рада. Напомињемо да је фонд за индивидуалну наставу такође 24 школских часова. Настава у групи почиње одмах по формирању, а максимално десет до петнаест дана након уписа.

План наставе курса сминкања подразумева: 1. увод у свет декоративне козметике лепоту женског погледа припрема лица за шминкање корекција и исцртавање обрва подлога, тен 2. контурисање лица, тен, исцтравање обрва (за све типоле облика лица) 3. сенке исцртавање очију (за све типове ока) 4. ајлајнер, маскара правилно исцртавање и наношење 5. Руменило, хајлајтер, за све типове лица 6. наношење оловке и кармина за усне (за све облике усана).

Курс шминкања изводи наш дугодишњи предавач, високи струковни естетичар-козметичар Тијана Балетић, која има велико искуство у професионалном шминкању. Тијана Балетић је такође учествовала на разним такмичењима са освојеним наградама. У области професионалног шминкера III место - вечерња шминка, прво и друго место у Body Art-у, радила је такође ревије, ТВ емисија, часописе насловне стране, боок за манекене и фотомоделе, спотове и концерте. Стекла је знања и за филмске ефекте на семинару KRYOLAN који је водио познати Стуарт Бреј. Поред наведеног предавач изводи и наставу за перманент make up – обрва, уста и ајлајнер, метода јапанског тетовирања обрва - microblading, нано техника tatoo машиницом, трепавице 1:1 и руски волумен. Такође, има искуства и као вишегодишњи предавач на Високој здравственој школи струковних студија у Земуну на предмету Здравствена нега.

Настава се одвија савремено опремљеном кабинет за практичну и теоријску наставу са врхунским препаратима у ,,Божидарцу'', у кабинету који је опремљен само за курс сминкања.  У шминкерници имате све потребне погодности за квалитетно развијање својих вештина. Такође у цену обуке за шминкере је урачунат и материјал који се користи у настави. 

Цена курса за професионалног шминкера: Курс сминкања је у промо периоду и износи 27.000 динара и можете га плати на две месечне рате са првом већ од 13.500 рсд уз динамику плаћања која прати динамику наставе.  У циљу што лакшег финансирања курса сминкања увели смо и разне друге могућности плаћања. Можете платити и чековима у 2 рате, а поред тоге ту је и кредитирање (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци. Препоручујемо индивидуалну наставу ако сте заузети и желите сопствену динамику часова која прати ваше обавезе по цени од 1.500 динара по часу односно укупно 36.000 динара. Скрипту поклањамо бесплатно полазницима који индивидуално похађају наставу! 

Искуство и савет некадашње полазнице курса и обуке за шминкање:
,,Уписала сам курс шминкања на препоруку другарице која је шминкерка на једној телевизији. Одустала сам од факултета јер сам морала да кренем да се издржавам сама. Искрена да будем увек сам и волела да шминкам себе али и себи драге особе. Мислим да нема свадбе у мом окружењу којима за које другарице нисам шминкала. То ме испуњава. Завршила сам правно-биротехничку али заправо то ме никад није ни интересовало. Пре него што сам упитала курс шминкања у Божидарцу добро сам се распитала пре свега о професорки Тијани Балетић како би била сигурна да је то добра инвестиција. Могу рећи да се сваки динар исплати у обуку. Супер је што Божидарац има своју професионалну шминкерницу јер немате притисак да морате да завршите раније. Атмосфера је такође била сјајна током обуке. Тренутно радим на приватно али мислим да ћу ускоро са другарицом да отворим салон. Упишите зато што се нећете покајати.'' - каже Елена Мојсић, наша некадашња полазница. Прочитајте и остала искуства полазника на Блогу ,,Мој Божидарац''

Стекните знање кроз курс сминкања које ћете одмах наплатити. Пријаве за обуку су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за курс сминкања. Позовите нас ако се двоумите још данас и закажите бесплатне консултације!

Документација потребна на дан полагања испита - курс шминкања:

  • Копија личне карте
  • Копија последње стечене дипломе из редовног образовања
  • Накнада за полагање испита: 2.500 динара
  • Скрипта за курс шминкања износи 1.000 динара

Испит провере знања за кандидате са радним искуством: Уколико кандидат поседује радно искуство од минимум три месеца у шминкању, са потврдом о радном искуству, копијом личне карте, копијом дипломе или сведочанства о редовно завршеној школи, може без похађања обуке да полаже испит. Цена провере знања са издавањем сертификата за курс шминкања је 20.000 рсд.

 

:

Top