Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс масаже вулканским камењем

Курс масаже вулканским камењем

Обука за масажу вулканским камењем
Масажа вулканским камењем (hot stone) је вид термотерапијске процедуре, заснована на древној традицији коришћења топлог вулканског камења у терапијске сврхе. Масажа камењем представља јединствену повезаност са природом, може се рећи да је то третман који лечи тело, ум и душу. За време трајања третмана клијент се потпуно опушта. Hot stone масажа примењивала се и у древном Египту, док су амерички Индијанци, користили камење за време својих ритуала и церемонија, који су задржани и до данашњег дана. За масажу вулканским камењен, користи се базалтно камење вулканског порекла, црне или тамно – сиве боје, а због присутности неких других елемената може бити и зеленкаст. Проналази се у води или пресушеним коритима река. Стовековно деловање воде, учинило је камење заобљеним и глатким, веома погодним за масирање. Четрдесет и пет по величини и облику различитих камења, загревају се у посебним хромираним посудама, у води, темепературе између 47 – 50C. Сама техника масаже вулканским камењем јесте у томе, што се исто не ставља директно на тело, већ масер прво загреје своје дланове које приноси на кожу и покретима глађења припрема је и греје након чега топлим камењем масира дубље структуре коже, мишићних овојница, лигамената и мишићних група. Већина људи топлину камења доживљава као изузетно угодан третман, па се због његове специфичности увек радо враћају. Масажа вулканским камењем је намењена свима онима који имају проблема са несаницом, депресијом, непетошћу у мишићима и др. Топлина опушта мишиће и дозвољава масеру да их масира без великог притиска. Kао и све масаже, па тако и ова има своје контраиндикације зато посебна пажњу морају да имају: срчани болесници, труднице, особе са проширеним венама, особе са повишеним крвним притиском, за време ПМС –а, као и сва инфективна и гнојна стања и промене на кожи. Масажа вулканским камењем представља јединствену технику масаже која омогућује прожимање свих термодинамичких благодети загрејаног базалзног камења и узвишених својстава етеричних уља. Резултат је благотворни,итекако опуштајући доживљај у којем се сједињују енергија Земље и узвишеност етеричних уља, преносећи мистику древних цивилизација.
Увели смо и разне могућности уписа:

  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305 

Време трајања и динамика обуке за масажу вулканским камењем
У могућности сте да изаберете два начина усавршавања: индивидуално или рад у групи. Настава у групи почиње одмах по формирању, а максимално десет до петнаест дана након уписа. Индивидуални курс за вулканским камењем предвиђен је за оне који желе да стекну знање према њиховој динамици и распореду.
Групна настава
Фонд часова обуке: шест школских часова
Цена обуке: 17.000 РСД
У цену курса масаже вулканским камењем урачуната је скрипта и израда сертификата. 

Индивидуална настава
Уколико желите да вештине масаже вулканским камњем савладате за што краће време, индивидуалну обука најбоље ће испунити ваше захтеве. Курс масаже вулканским камњем можете завршити за један дан. Фонд часова индивидуалне обуке: четири школских часова
Цена индивидуалне обуке: 24.000 динара
Увели смо и могућности плаћања обуке преко кредита
Плаћање можете извршити у целости
или на кредит (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци. 

Пријавите се за једнодневу обуку масаже вулканским камњем!

Top