Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за мадеротерапију лица

Курс за мадеротерапију лица

Савладајте АПСОЛУТНУ ХИТ технику масаже лица
Обука за мадеротерапију лица - само у Божидарцу

Након изузетно популарног курса за масажу тела оклагијама, “Божидарац” вам пружа јединствену прилику да савладате и мадеротерапују лица. Због фантастичних ефеката које има на подмлађивање лица, фацијална мадеротерапија постаје изузетно тражна техника масаже у свим салонима лепоте. Своју популарност дугује холивудским звездама које масажом лица избегавају агресивне хируршке захвате. Јединствена обука за масажу лица оклагијама у нашој установи омогућиће вам да савладате тражене вештине и своје знање уновчите одмах по добијању сертификата.
Стекните сетификовано знање на курсу за мадеротерапију лица
Обука за мадеротерапију лица организована је кроз низ часова који укључују практичну наставу. По завршетку обуке за масажу полазници стичу сертификата за мадеротерапеута. “Божидарац” има вишегодишњу традицију образовања и обучавања на хиљаде стручних и квалификованих масера. Сви наши сетификати потврда су стеченог практичног знања.
Учите од истакнутих професионалаца
Курс за мадеротерапују лица изводе професионални масери који су годинама усавршавали технику масаже. Са посебном пажњом обука за масажу лица се изводи у специјализованом кабинету за практичан део наставе у “Божидарцу”, који је у потпуности опремљен са свим неопходним средствима за рад. Сваком полазнику посвећује се максимална пажња, како би се што боље оспособио за будуће занимање.
Научите масажу лица применом дрвеног прибора
Поред елиминисања целулита, по коме је мадеротерапија стекла светску славу, масажа дрвеним прибором показала се делотворном у обликовања и затезању лица. Фацијална мадеротерапија има ефекат подмлађивања јер активира производњу еластина и колегана и тонира кожу. Ова изузетно популарна и тражена техника масаже постала је саставни део понуде естетски центара. Један третман мадеротерапије лица траје око 20 минута. Промене у тонусу и свежини коже примећују се већ након другог третмана. За дуготрајне резултате стучњаци препоручују 15 сесија. Свака сесија започиње масажом која омогућава да припремите кожу и уклоните акумулиране масти и нечистоће. Масажа се даље наставља помоћу дрвеног прибора, са којим ће се полазници сусрести на обуци. Мадеротерапија лица обликују јагодице и доњу вилицу, елиминише фине линије бора као и контуру усана. Као посебан ефекат издваја се елиминисање подбрадка, што је до сада у неким случајевима било могуће једино естетским захватима. Поред тога, мадеротерапија лица стимулише избацивање вишка течности која се посебно манифестује у врећицама испод очију.
Програм предавања на курсу за мадеротерапију лица:
Упознавање са мадеротерапијом
Припрема коже лица за масажу
Технике извођења мадеротерапије лица
Препознавање потреба и проблема са којима се клијент суочава

Одаберите групуну или индивидуалну наставу
Групна настава
У цену курса за масажу урачуната је скрипта и израда сертификата. Упис на курс за масажу врши се током целе календарске године.
Број часова: пет школских часова
Цена обуке: 10.000 РСД
Индивидуална настава

Уколико желите да мадеротерапију лица савладате за што краће време, индивидуалну обука најбоље ће испунити ваше захтеве.
Број часова: три школска часа
Цена обуке: 12.000 РСД

Увели смо и разне могућности уписа:

  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305 

Четири великих предности мадеротерапије лица
Како старимо, наша кожа губи способност да надокнади изгубљене ћелије, што доводи до смањења еластичности коже и стварање бора. Док су хидратантна средстава добар почетак код првих знакове финих линија, масажа лица ће заиста вратити кожи најбољи изглед.
Као и остатак нашег тела, мишић лица захтевају вежбање како би изгледали млађе, Наши предавачи дали су стручни увид у предности третмана лица што укључује и редовну мадеротерапију.

Мадеротерапија ослобађа од напетости
Када су мишиц́и на лицу напети, велика је вероватноћа да ће се временом појавити боре. Све што треба јесте препустити се стучњаку за мадеротерапију лица. Међутим, времен потребно за масажу лица зависи од врсте коже. За масну кожу која је подвргнута акнама, најбоље је масирати до 10 минута. Ако је кожа нормална до сува, неопходно је масирати и дуже од 20 минута.
Повећава циркулацију
Масажа лица повећава проток крви и кисеоника у лице масирањем меких линија око уста, очију и обрва. Масажа се наставља масирањем врата и деколтеа.
Мадеротерапија је природно подизање лица
Стимулисање мишића лица применом мадеротерапије помаже у доводу кисеоника у то подручје, што је природни начин против старења коже сам по себи. Вец́и проток крви повец́ава производњу колагена, што доприноси здравом и природном сјају коже.
Млађи изглед
У зависности од стања коже, година, циљева неге коже и регуларних третмана лица, мадеротерапија лица препоручује се на недељном нивоу за делотворнији ефекат. Мадеротерапија се може комбиновати са Спа третманом лица за негу коже, који користи комбинацију пилинга са уљима, како би се стимулисао проток крви и постигао младалачки, сјајан тен.

Пријавите се што пре, термини се брзо попуне!
Постаните сертификовани мадеротерапеут лица и запослите се по завшетку курса! Пријаве на обуку мадеротреапија лица су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” најпопуларније место обуке за мадеротерапеуте. Пријавите се још данас!
Полазницима Божидарца нудимо специјалну могућност набавке сета од ПЕТ оклагија за мадеротерапију лица по цени од 9.500 динара. Изглед оклагијица можете видети на линку овде. Једино је могућа набавка целог сета. 

:

Top