Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Позивница за предавање ,,Хотелијери који нису продали свој ферари''

Позивница за предавање ,,Хотелијери који нису продали свој ферари''

У оквиру кампање коју стартујемо ,,Индустрија у успону, а није ИТ'' позивамо вас на први догађај ,,Хотелијери који нису продали свој ферари'' у суботу, 25. новембра 2017. са почетком у 16 часова, који ће се одржати у хотелу ''Радисон Блу'' на коме ћемо разговарати о трендовима у хотелско-угоститељској индустрији у Београду али и са практичним вештинама које можете искористити у свом приватном и пословном животу. На предавању ''Хотелијери који нису продали свој ферари'' у мале и велике тајне са пуно практичног искуства увешће вас наша два предавача са великим искуством у ланцима хотела и угоситељским објектима. Иначе вођени идејом да неформлано образовање треба брже да одговара на тржиште рада као јавна установа која већ више од пола века пружа услуге неформалног образовања за куваре, посластичаре, пица мајсторе и друга занимања од ове године може да се похвали и са неколико нових обука. У циљу лакшег проналаска посла и сналажења на тржишту рада увели смо курс за front desk и front office и виши курс менаџмента хране и пића.

Први курс је намењен будућим или тренутним хотелијерима који су задужени за свеобухватно рецепцијско пословање, док је други намењен запосленима односно онима са искуством у индустрији хране и пића познатија као food and beverages industry (FnB) како би у њој напредовали. Оба курса имају за циљ да кроз практичне примере и искуство предавача сазнају и да развију вештине које су неопходне за успешан рад у модерним системима.

Предавање ''Хотелијери који нису продали свој ферари'' (Субота, 25.11, са почетком у 16 часова, сала М6 хотела Радисон Блу, Бул. војводе Мишића) се организује у оквиру дводневне манифестације Serbian Visions. Serbian Visions је мултиконгрес који обухвата широк спектар тема: људска права, економију, образовање, културу, здравље, заштиту животне средине, ЕУ интеграције, безбедност, иновације, као и друге области које чине визију за бољу будућност Србије. Позивамо вас да погледате и остале догађаје у оквиру наведеног конгреса на http://www.serbian-visions.rs/program-2017/

Top