Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Nije tajna da je jedan od najvećih problema današnjih žena uklanjanje celulita. ,,Kora pomorandže'' je pre svega estetski problem, a većina žena na različite načine pokušava da ga se reši. Celulit je u stvari deponovana masnoća, voda i štetni produkti metabolizma, koji stvaraju takozvane “džepove'' neposredno ispod kože u vezivnom tkivu. Trenutno jedna od najpopularnijih metoda uklanjanja celulita je maderoterapija, zato što već posle prvog tretmana daje vidljive rezultate. Zbog fantastičnih efekata koje ima na uklanjanje celultlita, u poslednjih godinu dana postoji velika tražnja za ovom terapijom i obučenim kadrovima koji mogu uspešno da je izvode.

Maderoterapija ili terapija drvetom je primena drveta u terapijske svrhe. Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže. Nastala je krajem 90–ih godina u Kolumbiji, a zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta tj. oklagija, gde je grupa naučnika definisala izgled svake oklagije kojom će se vršiti masaža. U Božidarcu možete za dva susreta da ovladajte tehnikom primene maderoterapije. Profesionalni nastavni kadar sa dugogodišnjim iskustvom u masaži su sa posebnom pažnjom osmisli obuku za maderoterapiju. Kurs se izvodi u specijalizovanom kabinetu za praktičan deo nastave u Božidarcu koji je u potpunosti opremljen sa svim neophodnim sredstvima za rad. Maderoterapija je 100% prirodna terapija, bez ikakvih alergijskih reakcija na koži. Takođe predstavlja alternativu regularnoj masaži, a namenjena je prvenstveno osobama sa disproporcijalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom. Osnova maderoterapije jeste stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Za razliku od klasične anticelulit masaže, maderoterapijom se mnogo lakše i brže dolazi do očekivanih rezultata. Praksa pokazuje da je očekivani učinak maderoterapije duplo bolji od klasične anticelulit masaže, jer je dobra limfna drenaža odličan detoks celog tela i doprinosi uravnoteženju funkcionisanja imunog sistema. Kurs za anticelulit masažu oklagijama podrazumeva da se prvo savladaju osnove zato što na dobro savladanoj teorijskoj osnovi gradimo budući praktičan rad, a zatim prelazimo na kompleksnije masaže oklagijama uz tehnike prepoznavanja potreba svakog klijenata posebno.

Sertifikat državne ustanove sa tradicijom dužom od pola veka

Po završetku predavanja i praktične obuke polaznika potvrđujemo znanje sertifikatom za maderiterapeuta. “Božidarac” kao naslednik Narodnog unverziteta Božidar Adžija ima višegodišnju tradiciju obrazovanja i obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih masera. Nakon završene obuke za masažu oklagijama, pruža vam se mogućnost i za dodatna usavršavanja i specijalističke seminare. Kurs za maderoterapiju izvodi profesionalno osoblje koje ima dugodišnje iskustvo u prenošenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata.

Vreme trajanja obuka za masažu oklagijama (maderoterapija) je deset školskih časova. Maksimalno polaznika po grupi je pet.

U mogućnosti ste da izaberete dva načina usavršavanja: individualno ili rad u grupi. Nastava u grupi počinje odmah po formiranju, a maksimalno deset do petnaest dana nakon upisa. Individualni kurs za maderoterapiju predviđen je za one koji žele da steknu znanje prema njihovoj dinamici i rasporedu.

Cena kurs iznosi 29.000 dinara sa uračunatom skriptom i izradom sertifikata.

Realizacija individualne nastave: Za kandidate koji žele da pohađaju obuku za masažu oklagijama (maderoterapija) prema sopstvenoj dinamici i u terminima koji njima odgovaraju, kao i da obuku završe za što kraće vreme, organizujemo individualnu obuku. Kurs za anticelulit masažu oklagijama možete završtiti individualno i za jedan dan, po ceni od 30.000 dinara. Polazniku se preporučuje da obezbedi modela.

Upišite se još danas za jednu od najtraženijih tehnika uklanjanja celulita!

 

Skripta kursa i obuke za masažu oklagijama (maderoterapija):

 

 

:

Top